arrow_drop_up arrow_drop_down
Schade aan houten constructie door boktor

Reken definitief af met de boktor!

Wij bestrijden de boktor zodat je definitief afrekent met schade aan houtconstructies.

Overlast boktor

Definitieve oplossing

Wij zorgen dat de boktor definitief geen schade meer aanricht

Bestrijding boktor

In heel Nederland

Wij zijn actief in alle provincies in Nederland. Dat betekent dat wij je helpen waar je ook woont

Boktor bestrijden

Advies

Wij adviseren je zodat je nieuwe problemen kunt voorkomen.

Even voorstellen:

De boktor is gek op hout. Hij vreet dan ook boorgangen in hout. Gevolg is dat houten constructies schade ondervinden van de boorgangen die de constructies verzwakken. Bij houten constructies kun je denken aan dakconstructies, meubels, vloeren, zoldervloeren en andere houten onderdelen.

Een boktor is gek op zachter naaldhout zoals vuren of grenenhout. 

Zo herken je de boktor?

Herken je de volgende problemen:

  1. er zitten gaatjes in houten constructies die er niet horen te zitten
  2. je ziet dat houten constructies zijn aangevreten
  3. je herkent het knagende geluid van de boktor
  4. je ziet beestjes (boktorren dus)

Wil je ernstige schade voorkomen?

Wij helpen je graag

Boktor bestrijden

Kennismaken?

Mijn naam is Tijmen van Steeg, eigenaar van houtwormbestrijdingen.nl. In de afgelopen 10 jaar hebben wij voor honderden mensen de problemen met houtworm en boktor opgelost. 

In al deze jaren hebben we al heel wat situaties voorbij zien komen. Naast onze kennis hebben we dus een schat aan praktijkervaring waarmee we elk probleem kunnen tackelen.

We zijn gecertificeerd voor de beheersing van plaagdieren en houtaantasten organismen. Hierdoor weet je zeker dat je met een echte professional samenwerkt.

10+ jaar

ervaring

100 +

klanten geholpen

Actief

in heel Nederland

Klantcase: bestrijding boktor (door Werner)

Toen wij in ons vakantiehuis in Frankrijk houtworm ontdekten, hebben we eerst een paar lokale ondernemers om een offerte gevraagd. Omdat wij niet precies wisten waar we daarbij op moesten letten, vroegen we dat na bij Tijmen van Steeg. Na een prima advies kwam ook de prijs ter sprake. Zelfs met inbegrip van de kosten voor de reis, overnachtingen en maaltijden bood hij aan de bestrijding te doen voor een fractie van de prijs die de Franse ondernemers hadden geoffreerd.

Nu is prijs één ding, maar vakmanschap minstens even belangrijk. De Fransen deden ongediertebestrijding 'erbij', terwijl Tijmen een specialist is. Dat bleek al snel. Op basis van onze omschrijvingen en foto's van de te behandelen ruimte wist hij ons te vertellen dat we geen houtwormen hadden, maar boktorren (auw!), maakte hij een gedegen inschatting van de hoeveelheid werk en benodigd product en daarmee een zeer concurrerende offerte.

Eenmaal in Frankrijk bleek er toch nog meer werk aan de winkel dan had kunnen worden voorzien, omdat voor ons onzichtbare delen ook bleken te zijn aangedaan en/of preventief behandeld moesten worden. Daar kwam zwaar lichamelijk werk bij kijken, maar dat werk keurig en zonder morren uitgevoerd. En dat ondanks het extra te behandelen oppervlak voldoende bestrijdingsmiddel was meegenomen, toont de voorzienigheid van een professional.

Los van de zakelijke kant bleek Tijmen een hele aardige kerel, waarmee het goed een (stok)broodje eten is. Ik kan hem iedereen aanraden!

Dit is onze manier van werken?

Gaten in hout, bestrijding boktor

Inventarisatie van het probleem

Wanneer je contact met ons opneemt zullen wij een inventarisatie maken van jouw probleem. Van welke schade is er sprake? Is er sprake van lichte of ernstige schade? Is preventieve behandeling noodzakelijk? We stellen je een aantal vragen en nemen de belangrijkste zaken door.

Boktor bestrijden Nederland

Prijsopgave

Je ontvangt een prijsopgave op maat. Wanneer je akkoord bent met de prijsopgave kunnen we van start gaan met het project.

Kosten bestrijding boktor

Afspraak voor bestrijding

We plannen een afspraak. Wij zijn actief in heel Nederland. Dus waar je ook woont wij komen bij je op locatie om het probleem op te lossen. We zorgen dat de benodigde materialen aanwezig zijn zodat we zo efficient mogelijk te werk kunnen gaan.

Boktor bestrijden

8 jaar garantie

Wij geven 8 jaar garantie op het behandelde hout. Waar nodig adviseren we je om nieuwe problemen te voorkomen.

Samenwerken?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de boktor of de houtworm schade aanricht

De verschillen zijn waar te nemen. In beide gevallen is het echter goed om actie te ondernemen. Wij herkennen binnen no-time of de boktor of de houtworm actief is bestrijden deze op gepaste wijze.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling varieert van de grootte van klus. Dat kan 2 uur zijn tot een hele dag. Een gemiddelde woning duurt ongeveer 3 uur

Moet ik iets voorbereiden?

Een kop koffie zou niet verkeerd zijn.