arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Definitief afrekenen met houtworm

Wij lossen dit probleem vakkundig voor je op

Definitieve oplossing

Wij bestrijden de houtworm en lossen het probleem definitief op

In heel Nederland

Wij zijn actief in alle provincies in Nederland.

Advies

Wij adviseren je zodat je nieuwe problemen kunt voorkomen.

Voorkom blijvende schade aan houten constructies in jouw woning, bedrijfspand of stal!

Het valt je op dat er schade ontstaat aan houten constructies. Denk bijvoorbeeld aan hout in een woning, bedrijfspand, kerk of ander gebouw. Houten constructies zoals meubels, vloeren, kozijnen en balken zijn aangetast door de houtworm en je wilt dit probleem nu definitief opgelost hebben!

Dat is terecht! Wat je namelijk absoluut niet wilt is dat de houtworm kans krijgt om nog meer schade aan te richten.

Wellicht heb je zelf al eens geprobeerd om iets aan dit probleem te doen maar is dat wat je probeert te doen niet effectief. De problemen blijven bestaan.

Mijn naam is Tijmen van Steeg, eigenaar van houtwormbestrijdingen.nl. In de afgelopen 10 jaar hebben wij voor honderden mensen de problemen met houtworm definitief opgelost.

10+ jaar

ervaring

100 +

klanten geholpen

Actief

in heel Nederland

Samenwerken?

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met de bestrijding van houtworm. In een deel van de gevallen zal dit ook helpen wanneer je hier tijdig bij bent. Toch adviseren wij je om te werken met een vakkundig professional. 

Zeker wanneer er al sprake is van serieuze schade is het buitengewoon raadzaam om te werken met iemand die de kneepjes van het vak kent. Hier komt bij dat de bestrijding van de houtworm vaak gebeurd met chemische stoffen. Wij hebben de ervaring en de materialen in huis om dit netjes te verwerken zonder dat dit gevaar oplevert.

Wij hebben een heel oud pakhuisje gekocht met heel veel prachtige houten balken en via het internet vonden we het bedrijf van Tijmen van Steeg. Op korte termijn hebben we een afspraak met Tijmen gemaakt. Hij heeft ter plekke het pand geïnspecteerd, waarvoor hij geen kosten in rekening bracht. Hij raadde ons aan preventief de houtworm te bestrijden, want ook al lijkt het nu niet actief, als er nog eitjes zijn, kan het 3 tot 5 jaar later toch nog houtworm opleveren en daar zitten we natuurlijk niet op te wachten. Vrij snel daarna heeft Tijmen alle hout behandeld tegen de houtworm. We vonden Tijmen als persoon heel prettig in de omgang. De financiële afhandeling was vlot en goed.

Ini en Cees

Dit is onze manier van werken?

Houtworm bestrijden

Inventarisatie van het probleem

Wanneer je contact met ons opneemt zullen wij een inventarisatie maken van jouw probleem. Van welke schade is er sprake? Is er sprake van lichte of ernstige schade? Is preventieve behandeling noodzakelijk? We stellen je een aantal vragen en nemen de belangrijkste zaken door.

Houtworm bestrijden

Prijsopgave

Je ontvangt een prijsopgave op maat. Wanneer je akkoord bent met de prijsopgave kunnen we van start gaan met het project.

Houtworm bestrijden

Afspraak voor bestrijding

We plannen een afspraak. Wij zijn actief in heel Nederland. Dus waar je ook woont wij komen bij je op locatie om het probleem op te lossen. We zorgen dat de benodigde materialen aanwezig zijn zodat we zo efficient mogelijk te werk kunnen gaan.

Houtworm bestrijden

8 jaar garantie

Wij geven 8 jaar garantie op het behandelde hout. Waar nodig adviseren we je om nieuwe problemen te voorkomen.

Dit zeggen klanten die je voor gingen ...

'Tijmen bleek een echte specialist'

Voor ons was prijs één ding maar vakmanschap minstens zo belangrijk. Tijmen bleek een echte specialist.


Op basis van onze omschrijving en foto's van de te behandelen ruimte wist hij ons te vertellen dat we geen houtworm hadden maar boktorren (auw!).


Eenmaal aan het werk bleek er meer werk aan de winkel dan had kunnen worden voorzien, omdat voor ons onzichtbare delen ook bleken te zijn aangedaan en/of preventief behandeld moesten worden.


Daar kwam zwaar lichamelijk werk bij kijken, maar dat werk keurig en zonder morren uitgevoerd.

Werner

'Ongelofelijk goed geholpen'

Bij het verbouwen kwamen we erachter dat we forse last van houtworm door het gehele huis hadden. Met de handen in haar zijn we in contact met Tijmen gekomen. Ook al wonen we aan de andere kant van het land, hij stond er binnen een dag en heeft ons ongelofelijk goed geholpen. 


Omdat de overlast zo hardnekkig was is hij een paar maanden later teruggekomen om ons te verzekeren dat we een houtworm-vrij huis houden. Hij heeft ons van het juiste advies voorzien, onderzoek naar ander ongedierte gedaan en dat alles tegen een correcte prijs. 


Vanwege het vermoeden van zwam heeft hij ons ook die gehele procedure uit handen genomen. Wat een klantgerichte vakman! Behulpzaam, vriendelijk en zeer kundig!

Saskia

'Grondige aanpak'

Onze woonboerderij hebben we nu ruim 50 jaar in de familie. Een boerderij zonder houtworm is bijzonder, en ook wij moesten in de loop

der jaren houtworm bestrijden. Enkele jaren terug op nieuw, maar de houtworm bleef toen helaas niet lang weg. Toen de wanhoop ons nabij was omdat de muurplaten ook aangetast bleken, kwamen we een jaar terug in contact met Tijmen van Steeg.


Met zijn grondige aanpak, o.a. door de boeiborden te verwijderen en de muurplaten te injecteren, is alles voor de komende jaren weer beschermd. Inmiddels heeft Tijmen dit jaar, onze zolder en schuur ook een grondige behandeling gegeven, die zo kenmerkend is voor zijn werk.


"Vakmanschap is Meesterschap", zoals in vroeger tijden zouden we kunnen

zeggen.

Harry

Samenwerken?

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of de boktor of de houtworm schade aanricht

De verschillen zijn waar te nemen. In beide gevallen is het echter goed om actie te ondernemen. Wij herkennen binnen no-time of de boktor of de houtworm actief is bestrijden deze op gepaste wijze.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling varieert van de grootte van klus. Dat kan 2 uur zijn tot een hele dag. Een gemiddelde woning duurt ongeveer 3 uur

Moet ik iets voorbereiden?

Een kop koffie zou niet verkeerd zijn.